Samarbeidsavtale med PepsiCo

Parx Plastics er stolt over å kunngjøre at det har signert en Master Service Agreement med PepsiCo for å utvikle en løsning som gir et høyt nivå av mikrobiologisk reduksjon i plast med høy ytelse. Samtaler med PepsiCo om anvendelse av Parx Plastics teknologien startet i juni 2016. Siden har partene jobbet sammen for å sette i gang tester og prøveproduksjon. Avtalen som ble kunngjort i dag, beskriver vilkårene for felles utvikling og samarbeid. Ytterligere detaljer om avtalen blir ikke offentliggjort.

Om Parx Plastics
Parx Plastics spesialiserer seg på utvikling og produksjon av polymerer med antimikrobielle egenskaper. Selskapets teknologi inneholder ikke syntetiske kjemikalier, biocider, tungmetaller eller nanopartikler. Den kan brukes med alle typer plast. Den er fullstendig biokompatibel, giftfri og diffunderer ikke ut av materialet. Det forhindrer også at bakterier og mikroorganismer piller opp på overflaten av et produkt med en effekt på 99,9% eller høyere i løpet av 24 timer. For mer informasjon, besøk www.parxplastics.com
Parx Plastics er stolt over å kunngjøre at det har signert en Master Service Agreement med PepsiCo for å utvikle en løsning som gir et høyt nivå av mikrobiologisk reduksjon i plast med høy ytelse.

Om PepsiCo
PepsiCo-produkter nytes av forbrukere mer enn en milliard ganger om dagen i mer enn 200 land og territorier over hele verden. PepsiCo genererte mer enn 64 milliarder dollar i nettoinntekter i 2018, drevet av en komplementær mat- og drikkeportefølje som inkluderer Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker og Tropicana. PepsiCos produktportefølje inkluderer et bredt utvalg av morsomme matvarer og drikkevarer, inkludert 22 merker som genererer mer enn 1 milliard dollar hver i estimert årlig detaljomsetning.

Guiding PepsiCo er dens visjon om å være den globale lederen i praktiske matvarer og drikker ved å vinne med formål. “Winning with Purpose” gjenspeiler ambisjonen om å vinne bærekraftig på markedet og integrere formål i alle aspekter av virksomheten. For mer informasjon, besøk www.pepsico.com.

 

 

Meld deg på nyhetsbrev

Motta spennende nyheter om teknologien, nye samarbeidspartnere eller nye produkter direkte i din innboks.
 

Motta et uforpliktende tilbud i dag!